• Inici
  • Sons de festa: Les Santes, Festa Major de Mataró

Sons de festa: Les Santes, Festa Major de Mataró

La Coixinera i …i15!, amb segell de la Casa de la Música Popular de Mataró i el suport de l’Ajuntament de Mataró, editem un doble disc amb les músiques de Les Santes

Aquestes Santes, surt a la venda el nou disc (Sons de festa: Les Santes, Festa major de Mataró) que recull els sons i les músiques de la nostra festa major. Es tracta d’un doble cd amb dues visions d’aquestes melodies. Al primer hi podem trobar els balls propis de les figures i la resta de sons que defineixen la nostra festa enregistrats per més de 25 músics que en algun moment de la seva vida han tingut relació amb les colles institucionals. Al segon disc, hi podem escoltar la versió que La Coixinera (que ha impulsat aquest projecte per celebrar el seu 15è aniversari) ha fet de 10 d’aquestes melodies.

El disc, que se suma a la resta de discografia que s’ha fet anteriorment – Sons i músiques de Les Santes, La Dormida, 20 anys tocant la canya, Agrupació Musical del Maresme i Les Santes amb lletra i música- incorpora noves melodies com la Marxa del toc de novena (que s’interpreta durant l’Estrena) o el No n’hi ha prou! (que des de fa 10 anys sentim la nit del 28 de juliol i que ha enregistrat la mateixa cobla La principal de la Nit).

Disponible a la botiga de Les Santes

ИТ новости